Vad behöver just Du här & nu?

Tjänster för privatpersoner

COACHNING

Coachning och promenadcoachning för dig som vill ha förändring i livet men vet inte var du ska börja.

UTOMHUSTRÄNING

Den bästa träningen är den som blir av. Det är bättre att utföra någon form av aktivitet än att vara stillasittande.

FÖRELÄSNINGAR / WORKSHOPS

Föreläsningar och workshops i olika tema för dig som vill bli inspirerad.

RETREAT

Följ med ut i skogen, du ligger i din egen cocoon hängmatta och sover.

Coachning

Känner du att du behöver en förändring men vet inte riktigt hur och vad som behöver förändras?

Lever du i nuet? Känner du att tiden bara rinner iväg?

Har du svårt att somna på kvällen, sover du oroligt?

Coachning för dig som:

 • Vill ha en hållbar förändring
 • Vill utvecklas på ett hållbart sätt
 • Vill sortera dina tankar
 • Vill må bra
 • Vill bygga upp din resilience, motståndskraft

Jag coachar på dina villkor och möter dig där du är just nu. Genom att lyssna och ställa frågor vägleder jag dig och hjälper dig hitta svaren som finns inom dig. Du vet bäst vad du behöver för att få just dig att må som du önskar. Coachning är ett effektivt sätt att komma vidare i dina tankar. Vad blir ditt nästa steg för att gå i den riktning du vill i ditt liv, vägen mot ditt drömliv, så som du önskar leva… 

Jag förespråkar att vi promenerar eller hittar en fin plats utomhus för coachningen. Promenadcoachning är, enligt mig, den perfekta kombinationen av rörelse samt vägledning omgiven av naturen. Vi promenerar i vackra, anrika miljöer kring Tyresö slott. Du får både rörelse samt möjlighet till självinsikt vilket har en positiv inverkan på din mentala hälsa. Det ger även dig möjlighet att hitta svar på ett djupare plan inom dig själv. Du får individuell coachning till ett hållbart liv där andning, hälsa, kost och rörelse är grunden. 

PRIS: 1000 kr/55 min

Utomhusträning

Den bästa träningen är den som blir av. Det är bättre att utföra någon form av aktivitet än att vara stillasittande.

Utomhusträning för dig som:

 • Vill bygga upp din resilience(motståndskraft)
 • Vill komma igång med träning, tillsammans med någon, i grupp eller individuellt:
 • Vill börja dagen med att väcka kroppen med rörelse

Jag erbjuder många olika träningsalternativ. Det som är gemensamt är att all träning sker utomhus, oavsett väder. Du får träningsalternativ som är enkla, roliga och effektiva.

Naturen är läkande och återhämtande. Det finns studier som tyder på att du kan sänka högt blodtryck och öka din stresstålighet genom att bara vistas i naturen. Du får en naturlig variation, en bättre koordination och tränar upp din balans.

Att träna utomhus är för de flesta extra motiverande. Du får så mycket mer än bara din träning. Du får även frisk luft, en naturupplevelse, variation av terräng, underlag och vädret. Därför har jag valt naturen till min arbetsplats.

DUO TRÄNING

Träning tillsammans med någon du själv väljer, partner, vän, barn… Ni får träna tillsammans, där ni gör många övningar tillsammans men också individuellt. Stärker sammanhållning, delad glädje är dubbel glädje. Ta hjälp av varandra så att träningen blir av. Vi ses i Alby vid utegymmet i Tyresö.

PRIS:
1x55 min - 1 200 kr
5x55 min - 5 500 kr

pris gäller för två personer

PERSONLIG TRÄNING

Du får en varierad träning som passar för dig och dina mål. Vi har först ett konsultationsmöte, där vi går igenom dina mål och sen tillsammans tar vi fram en plan för hur du skall nå dit du vill. Vi ses i Alby vid utegymmet i Tyresö.

PRIS:
1x55 min - 750 kr
5x55 min - 3 500 kr

GRUPPTRÄNING

Varierande träning utomhus, oavsett väder; där fokus ligger på rörlighet och styrka. Alla är välkomna, se här för aktuella tider.

FAMILJETRÄNING

Träning tillsammans med din familj. Ni får träna tillsammans, där ni gör många övningar tillsammans men också individuellt. Stärk er sammanhållning, delad glädje är dubbel glädje. Ta hjälp av varandra så att träningen blir av. Alla är välkomna, se här för aktuella tider.

PRIS:
1x55 min - 1 200 kr
5x55 min - 5 500 kr

pris gäller för två personer

PRIS:
1x55 min - 750 kr
5x55 min - 3 500 kr

Föreläsningar & workshops

Inspiration till förändring och hållbar utveckling.
Vad är just du intresserad av?

Tack underbara kropp för att Du sa stopp

En föreläsning om utmattning och stress, en av vår tids största problem. Hur kroppen kan reagera samt hur man kan ta sig ur. Du får följa min resa genom utmattning och till förändring. Du får tips och idéer på hur du kan göra aktiva val som påverkar dig i den riktning du önskar.

En svensk klassiker, allt är möjligt

Följ mig genom min resa att göra en svensk klassiker. Det är precis som många gånger i livet inte en enkel rak väg utan det händer saker på vägen. Du blir inspirerad till att allt är möjligt, bara du vill.

retreat

Följ med ut i skogen, vi sover i cocoon hängmattor, du ligger i din egen hängmatta och sover, se mer här www.cocoon.at.

Alla får ta med sig den sovsäck man sovit i efter vistelsen. Lämna mobiltelefoner, datorer och plattor hemma.

Finn din inre styrka i naturen. Du erbjuds träning och frisk luft samt ett minne för livet. Kontakta mig för mer information.

Pris & betalningsvillkor

 • Alla priser är inklusive moms om inget annat anges
 • Coachning och träning betalas i förskott.
 • Den tid du bokar för din coachning samt träning reserveras exklusivt för dig. Om din tid ändras med kort varsel så påverkar det många. Därför räknas tillfället som förbrukat om du av- eller ombokar din tid senare än 48 timmar före avsatt tid. 
 • Betalningsvillkor är 15 dagar netto, om inget annat överenskommit